APK & Periodiek onderhoud

APK-keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is.

Bent u benieuwd wanneer uw auto gekeurd dient te worden? controleer hieronder uw APK vervaldatum.

Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Auto Megens inspecteert uw auto volledig bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt. Daarnaast wordt elke auto na een grote beurt volledig gewassen en waarnodig gepoetst. 

Is het weer bijna tijd voor de APK-keuring van uw auto of wilt u onderhoud uit laten voeren? Plan vandaag nog online uw afspraak in.

Storingsdiagnose

Brandt er een lampje op uw dashboard, en u weet niet wat er aan de hand is? Geen paniek! Bij Auto Megens staan professionals voor u klaar om het op te lossen. In onze garage beschikken wij over moderne diagnoseapparatuur, hiermee kunnen onze monteurs diagnose stellen, software updaten, sleutels inlezen, programmeren en modificaties uitvoeren.

Winter- en zomercheck

De verandering van het weer kan een grote impact hebben op uw auto. Laat daarom uw auto bij de seizoenswisselingen controleren. U wilt er in de zomer zeker van zijn dat u veilig op uw vakantiebestemming aankomt en in de winter wilt u natuurlijk niet in de kou komen te staan. Om deze reden hebben wij voor u de zomer- en de wintercheck.