Update Covid-19

19-03-2020 10:55
Update Covid-19-2020-03-19 10:55:02

Wij zijn geopend!

Maatregelen in verband met Corona-virus.

Voor de verkoop van auto's is op dit moment in Nederland nog geen regelgeving. Dat betekent dat onze showroom geopend blijft. We houden ons vanzelfsprekend aan alle richtlijnen die over COVID-19 zijn uitgevaardigd door het RIVM, de GGD en de regering, om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen.

Je kunt nog in onze showroom terecht voor een nieuwe auto, voor service en onderhoud en alle andere zaken die verband houden met jouw (nieuwe) auto.

Wij hebben maatregelen genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Bijvoorbeeld:

Medewerkers van ons dealerbedrijf blijven thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Zij mijden sociale contacten.

Wij zorgen voor goede hygiënemaatregelen in onze showroom en werkplaats;

We schudden geen handen;

We blijven op 1,5 meter afstand;

We wassen regelmatig onze handen;

We hoesten of niezen in onze elleboog;

We maken enkel gebruik van papieren zakdoekjes in ons bedrijf.

Daarnaast nemen wij nog meer aanvullende maatregelen om de hygiëne te waarborgen. Daarbij houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en baseren we onze beslissingen consequent alleen op feiten. We houden je op de hoogte als er zich significante veranderingen voordoen.

We kunnen het ons voorstellen dat je vragen hebt rondom deze maatregelen. We horen het graag als we die voor je kunnen beantwoorden.