Showroom en werkplaats geopend tijdens lockdown

11-03-2021 12:18
Showroom en werkplaats geopend tijdens lockdown-2021-03-11 12:18:17

Wij zijn geopend!

De maatregelen om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan zijn nog steeds van kracht. Iedereen moet contact met elkaar tot een minimum beperken en mensen met klachten dienen thuis te blijven. Ook ons team volgt bij onze dienstverlening de richtlijnen van de Rijkjsoverheid en het RIVM.

SHOWROOM

*        Onze showroom is geopend op afspraak. U kunt vooraf een afspraak inplannen per e-mail(info@automegens.nl), of telefonisch: 024-6420200
*         Wij mogen maximaal 2 bezoekers tegelijk ontvangen, helaas is het dus niet mogelijk om met uw gezin naar ons bedrijf te komen (kinderen tot en met 12 jaar worden in dit aantal niet meegerekend).
*         Heeft u interesse in één van onze occasions? Wij staan ook online voor u klaar. Op onze website of de app vindt u ons volledige aanbod.
*         Gaat u liever de deur niet uit? het is ook mogelijk om een proefrit aan te vragen bij u thuis voor de deur. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

WERKPLAATS

*         Onze werkplaast is geopend om uw mobiliteit te garanderen. U kunt vooraf een afspraak inplannen via de website, app of telefonisch: 024-6420200
*         Om de monteurs een veilige werkomgeving te bieden, is onze werkplaats alleen toegankelijk voor medewerkers.
*         Het wachten tijdens de werkzaamheden is mogelijk. Wij hebben meerdere wachtruimtes ingericht, zodat er altijd voldoende afstand gehouden kan worden.
*         Gaat u liever niet de deur uit? Neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen uw auto bij u komen ophalen en weer terug brengen.

ALGEMEEN

*         Heeft u een afspraak gepland staan en heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij u uw afspraak te verzetten. Indien iemand van ons team één van deze klachten vertoont zal hij of zij niet aanwezig zijn in ons bedrijf.
*         Wij verzoeken u om een mondkapje te dragen.
*         Kom zoveel mogelijk alleen.
*         Wij houden altijd gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).

Wij wensen u veel gezondheid en sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Namens het gehele team van AutoMegens.