De Auto Megens Pluspunten. Garanties die zekerheid bieden.

Onze klanten zijn van ons gewend dat we tot het uiterste gaan om ze tevreden te houden. Wij hebben meerdere onderscheidingen ontvangen waaruit blijkt dat u onze dienstverlening waardeert. Omdat wij er zelf zeker van willen zijn dat we elke dag alles op alles zetten, introduceren wij de Pluspunten van Auto Megens.
 
  1. 24 maanden internationale garantie

Bij Auto Megens begrijpen wij dat u liever rijdt dan stilstaat, dus doen wij er alles aan om u snel weer op weg te helpen. Auto Megens geeft twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties. Zo kunt u altijd op ons rekenen. Daarom beloven we niet alleen uitstekende dienstverlening, we doen ook wat we beloven. Auto Megens onderbouwt dit ook met deze internationale garantie.
 

 

  1. Onderhoud volgens het boekje

Auto Megens heeft alle kennis in huis om strikt volgens fabrieksrichtlijnen van uw automerk te werken. Dat betekent dat ook nieuwe auto’s zorgeloos bij ons in onderhoud gebracht kunnen worden. Met behoud van originele fabrieksgaranties, net zoals bij de merkdealer.

 
  1. Heldere afspraken vooraf

Auto Megens maakt heldere afspraken. Wij plannen altijd een intakegesprek waarin we de werkzaamheden en eventuele klachten die u heeft over uw auto met u doornemen. Bij eventueel meerwerk ontvangt u een aanvullende prijsopgave. Achteraf laten we duidelijk zien wat er is uitgevoerd en welke afgesproken prijs daar bij hoorde.  Zo blijft u continu op de hoogte van welke werkzaamheden wij op welke manier hebben uitgevoerd en welke kosten daar bij horen.

 

  1. Duidelijk over kosten

Auto Megens geeft altijd een duidelijk overzicht van de kosten. Dat geldt niet alleen voor onder- houd, reparaties en onderdelen. Ook over eventuele kosten van extra service zoals vervangend vervoer zijn we duidelijk. Bij Auto Megens staat u nooit voor verrassingen.
 

 

  1. A-merk onderdelen van originele kwaliteit

Auto Megens werkt met dezelfde onderdelen als fabrikanten en dealers: A-merk onderdelen van originele kwaliteit. Ook de materialen en gereedschappen in onze werkplaats zijn van de hoogste kwaliteit en onze monteurs worden continu geschoold. Auto Megens kent geen compromis en wil alleen het beste voor u en uw auto.
 

 

  1. Zichtbaar beter

Auto Megens is open, transparant, eerlijk en continu op zoek naar verbetering. Dit doen we door regelmatig onze producten en diensten te evalueren. Zo kunt u het beste van ons verwachten. Elke dag weer. En mocht u nu een keer niet 100% tevreden zijn, aarzel dan niet en bel direct met Toon Megens op tel. 024 642 02 00. Alleen als we weten wat we niet naar tevredenheid hebben gedaan, kunnen we u een passende oplossing bieden.